logo robot deurtechniek tilburg

Sectionale garagedeur Breda

Wilt u graag een sectionale garagedeur laten plaatsen bij uw woning in Breda? Met de sectionaaldeuren van Novoferm kunt u ieder huis, ook tijdens een renovatie, voorzien van een passende garagedeur. Robot Deurtechniek levert en monteert deze hoogwaardige deuren bij u in Breda, zodat u probleemloos alle ruimte in en rondom de garage kan gebruiken.

sectionale garagedeur breda

Meer ruimte benutten

Het is een van de grootste voordelen van een sectionaaldeur, het optimale gebruik van de ruimte. Doordat de deur via elektrische aandrijving wordt ingeschoven en bestaat uit losse horizontale panelen is er geen extra ruimte nodig voor het openen van de deur. Hierdoor wordt zowel de doorrijhoogte als -breedte vergroot en kunt u alle ruimte benutten. Een sectionale garagedeur kan bovendien in ieder ruimte worden geïntegreerd, ook wanneer er een afgeschuinde hoek of ronde boog in zit. In tegenstelling tot klassieke kanteldeuren opent de sectionale garagedeur niet naar buiten waardoor u geen rekening hoeft te houden met het ruimtegebruik voor de garage.

sectionale garagedeur hout breda

Onderdelen sectionaaldeur

Een sectionaaldeur is opgebouwd uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor de optimale kwaliteit van dit type garagedeur.

Kies uit verschillende materialen

U kunt bij Robot Deurtechniek kiezen uit verschillende soorten sectionaaldeuren voor uw woning in Breda. We hebben de robuuste stalen sectionale garagedeur, leverbaar met verschillende profileringen en dessins. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten sectionaaldeur, gekenmerkt door de nostalgische uitstraling. Deze massief houten deur wordt gemaakt van de beste houtsoorten van Noord-Europees vurenhout of Afrikaans Okouméhout.

Tenslotte hebben we ook de zijwaartse sectionaaldeur in ons assortiment, die via een looprail langs de garagezijmuur wordt geschoven. Bij al deze garagedeuren krijgt u de keuze uit verschillende ontwerpen en vrijwel alle RAL-kleuren. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van uw garage in Breda kunnen we u adviseren over de meest geschikte variant.

sectionale garagedeur zijwaarts breda

Een sectionaaldeur voor uw garage in Breda?

Interesse in een sectionale garagedeur voor uw garage in Breda? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden. We bespreken graag alle opties voor uw garagedeur.

Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Showroom in Goirle

U kunt natuurlijk ook gerust eens langskomen in onze showroom. U vindt ons in Goirle aan de Geitenhoef 23, gemakkelijk te bereiken vanaf ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout.