openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeurennovofermgarantie

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage.

 

De Novoferm Duoport openslaande garagedeuren bieden het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

Een ideale oplossing voor mensen die de auto buiten plaatsen en de garage gebruiken als berging. De deur is voorzien van een isolatie van 45mm dik en tevens uitgevoerd met afdichtingsrubbers rondom. De draaivleugel is links of rechts toe te passen.

Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven Novoferm Duoport openslaande garagedeuren uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak.

Novoferm vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

openslaande garagedeuren

Het unieke van de Duoport is dat deze zowel geïsoleerde panelen als profielen bevat. Naast een geïsoleerde vulling is het net zo belangrijk dat het kozijn ook geïsoleerd is. Met de Duoport bent u verzekerd van een optimale isolatie en voorkomt u tevens condensvorming aan de binnenzijde van de garagedeur.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met een Duoport geeft u uw woning een mooie uitstraling. De Duoport is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar.

De voordelen op een rij:

  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsvrij
  • Isolatie
  • Tochtdicht
  • Brede doorgang

Wij bouwen een openslaande garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een openslaande garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.