logo robot deurtechniek tilburg

Openslaande deuren

Openslaande deuren, ook wel de Duoport genoemd, zijn geïsoleerde dubbele deuren voor uw garage. De garagedeuren bieden hoog comfort, groot gemak om naar binnen of buiten te treden en zijn erg onderhoudsvriendelijk.

10 jaar garantie garagedeuren

10 jaar garantie

op al onze openslaande garagedeuren

De Novoferm Duoport openslaande garagedeuren bieden het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan. Een ideale oplossing voor mensen die de auto buiten plaatsen en de garage gebruiken als berging.

De deur is voorzien van een isolatie van 45mm dik en tevens uitgevoerd met afdichtingsrubbers rondom. De draaivleugel is links of rechts toe te passen.

Waarom openslaande deuren?

De voordelen en extra mogelijkheden

Profileringen Openslaande Deuren

De Duoport garagedeuren zijn in diverse uitvoeringen en RAL-Kleuren leverbaar. Kiest u liever voor een klassieke houtnerfstructuur of toch een modern strak en glad oppervlak? Niet elke combinatie profilering en dessin/toplaag is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Showroom in Goirle

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd voor u nemen. Bel ons om een afspraak in te plannen.

U vindt ons in Goirle aan de Geitenhoef 23, gemakkelijk te bereiken vanaf ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout.

openslaande garagedeuren met gasdrukveer

Openslaande deuren met gastdrukveer

openslaande garagedeuren met lichtjes

Openslaande deuren met lichten

openslaande garagedeuren met ramen

Openslaande deuren met ramen

Wij bouwen openslaande deuren die perfect bij uw woning passen!

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met een Duoport geeft u uw woning een mooie uitstraling. De Duoport is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar.

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een openslaande garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.