logo robot deurtechniek tilburg

Acties

Robot Deurtechniek is dealer van kwaliteitsproducten voor de woningbouw en renovatie. Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, Novoferm producten kunnen worden aangepast aan bijna iedere bouwkundige situatie. Novoferm biedt hierbij dus altijd een oplossing die bij uw wensen en behoeften past en heeft regelmatig leuke acties!

Bij Robot Deurtechniek vindt u kwalitatief hoogwaardige garagedeuren tegen actie prijzen. Wij hebben vele jaren ervaring met de levering, installatie, reparatie en montage van diverse typen garagedeuren. Of u nu een kanteldeur zoekt of een loopdeur, Robot Deurtechniek biedt alle soorten garagedeuren. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van garagedeuren. Onze medewerkers kunnen u ook uitstekend een deskundig advies geven over onze deuren. Bekijk alle garagedeur acties en vraag naar de mogelijkheden.

Actie 1: 25% korting op een geïsoleerde garagedeur

Bij geïsoleerde sectionaaldeuren

Geldig tot en met 30 april 2024. Vraag naar de voorwaarden.

Actie 2: Speciale garagedeur vervangactie

Robot kanteldeuren van het eerste uur, inmiddels ruim 30 jaar geleden gaan nog steeds mee. Het bleek een ijzer-sterk ontwerp waarbij materialen van topkwaliteit werden gebruikt.

Echter na tienduizend keer een kanteldeur open en dicht doen kan er een veer, katrol of ander vitaal onderdeel het weleens begeven. Veel onderdelen waren door ons leverbaar, echter de productie hiervan is definitief per 2010 gestopt en de voorraden zijn helaas op.

robot onderwiel

Onderwiel

robot bovenwiel

Bovenwiel

robot veerbuis

Veerbuis

Robot Deurtechniek wil u echter als trouwe Robot garagedeur klant van het eerste uur graag tegemoet komen en wel met een heel speciale vervang actie:

Wij vervangen uw oude robot kanteldeur voor een nieuwe Novoferm kanteldeur type Rees voor slechts €1.099,00 euro per kanteldeur. Deze prijs is inclusief montage, inclusief BTW en inclusief verwijdering van uw oude robot kanteldeur. Deze prijs is tevens gebaseerd voor het vervangen binnen de regio Tilburg en Ravels. Buiten deze regio vragen wij aan u een km vergoeding van 39 eurocent per gereden km (heen en terug).

Novoferm deuren worden geproduceerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 900. Ze voldoen daarnaast ook aan de veiligheidsnorm conform de Europese productnorm DIN EN 13241-1.

Heeft u interesse in het laten vervangen van uw oude robot kanteldeur? Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Showroom in Goirle

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd voor u nemen. Bel ons om een afspraak in te plannen. U vindt ons in Goirle aan de Geitenhoef 23, gemakkelijk te bereiken vanaf ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout.