logo robot deurtechniek tilburg

Elektrische garagedeuropener

Met een elektrische garagedeuropener opent en sluit u uw garagedeur op afstand. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt.

Het NovoPort aandrijvingssysteem

Het NovoPort aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren. De in de besturingseenheid geïntegreerde garage verlichting gaat bij het openen van de deur automatisch aan. Handig en veilig!

Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. In iedere individuele situatie wordt het NovoPort systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montage obstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. Alle onderdelen zijn tijdens de productie voorgemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en –kosten, waardoor het NovoPort aandrijvingssysteem als geheel voordelig is.

NovoPort aandrijvingssysteem

De slijtage arme, onderhoudsvrije high-tech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoPort systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

Bedieningsvoordelen NovoPort:

Bedieningsvoordelen NovoPort

Het NovoMatic aandrijvingssysteem

Het NovoMatic aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van sectionaaldeuren en kanteldeuren van Novoferm.

De aandrijving is echter ook geschikt voor garagedeuren van andere leveranciers. Eenvoudig, degelijk en snel te monteren. De instelbare binnenverlichting* gaat bij het openen van de deur automatisch aan. Wel zo handig en veilig!

De slijtage arme, onderhoudsvrije hightech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoMatic systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

NovoMatic aandrijvingssysteem

Voordelen NovoMatic

Voordelen NovoMatic

Nieuw SMART GARAGEAPP

Openen en sluiten met smartphone en/of tablet? Novoferm heeft een gratis app om uw sectionaaldeur te openen en sluiten met een smartphone en/of tablet. Dit kan vanaf iedere gewenste locatie.
Nieuw SMART GARAGEAPP

Showroom in Goirle

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd voor u nemen. Bel ons om een afspraak in te plannen.

Wij bouwen een perfecte elektrische garagedeuropener voor uw garagedeur!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een perfecte aandrijving voor uw garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.