logo robot deurtechniek tilburg

Kanteldeuren

Of u nu kiest voor een enkelwandige, stalen, geïsoleerde stalen kanteldeur of een kanteldeur met een hout-look; Robot Deurtechniek levert kanteldeuren geheel naar wens, in alle kleuren en stijlen.

10 jaar garantie garagedeuren

10 jaar garantie

op al onze garage kanteldeuren

De kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Alle Novoferm kanteldeuren zijn praktisch in gebruik, bieden een hoge veiligheid en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding. 

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuur verzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuur verzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

Waarom een kanteldeur?

Robot Deurtechniek biedt diverse types kanteldeuren

Showroom in Goirle

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd voor u nemen. Bel ons om een afspraak in te plannen.

Profileringen Kanteldeuren

De kanteldeuren van Robot Deurtechniek zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, of u nu kiest voor een klassieke houtnerfstructuur of voor een strak modern en glad oppervlak. Hieronder treft u de diverse mogelijkheden:

De kanteldeuren zijn vrijwel in alle RAL-kleuren leverbaar.

Kanteldeuren met aandrijving?

Wat een gemak wanneer u met de auto of fiets thuis komt aanrijden en u met één druk op de knop eenvoudig de garage binnen kunt.

Robot Deurtechniek biedt een passend aandrijvingssysteem voor iedere kanteldeur.

Informeer naar de mogelijkheden! 

kanteldeur aandrijving

Wij bouwen een kanteldeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een kanteldeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74, per mail of via het contactformulier.