kanteldeuren

Kanteldeurennovofermgarantie

Een Novoferm kanteldeur in staal of hout.

 

De kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Alle Novoferm kanteldeuren hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Of u nu kiest voor een houten kanteldeur, een enkel-wandige stalen of geïsoleerde stalen kanteldeur.

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

kanteldeuren staal

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een geïntegreerde loopdeur leverbaar. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst.

De kanteldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.


Naast de stalen kanteldeuren zijn ook massief houten kanteldeuren verkrijgbaar. Novoferm massief houten deuren worden alleen uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noordeuropees vuren of Red Cedar geproduceerd. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar.

kanteldeurenhout

Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop. Red Cedar glanst met een lichte roodbruine gloed. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen. Novoferm houten kanteldeuren zijn leverbaar met diverse accessoires.

Novoferm geeft vijf jaar garantie op alle houten kanteldeuren.


De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.

kanteldeurengeisoleerd

De Easyport is verkrijgbaar in vier deurprofielen (verticaal smal, verticaal breed, vlak en cassette) en vrijwel alle RAL-kleuren. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.

De Easyport biedt goede bescherming tegen tocht en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

Ten behoeve van uw veiligheid wordt de Easyport standaard voorzien van een driepuntsslot op de loopdeur en een tweepunts-vergrendeling op het deurblad zelf, zodat u het inbrekers extra moeilijk maakt.

De 20 millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft het een fabrieksgarantie van tien jaar.


Er zijn twee verschillende typen kanteldeuren verkrijgbaar; de Komfort en de Magnum. Het verschil zit in de breedte van de garagedeur. Type Komfort is geschikt voor garages tot 3 meter breed en type Magnum voor garagedeuren tot 5 meter breed.

Achter de Novoferm kanteldeur staan niet alleen uw auto en persoonlijke eigendommen, maar ook jarenlange ervaring van werelds grootste producent in garage en industriedeuren.

Wij bouwen een kanteldeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een kanteldeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.