contact

Welkom thuis,novofermgarantie

welkom bij uw erkend Novoferm dealer.

 

Robot Deurtechniek is al jaren dealer van kwaliteitsproducten voor de woningbouw en renovatie. Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, producten van Novoferm kunnen worden aangepast aan bijna iedere bouwkundige situatie. Novoferm biedt hierbij dus altijd een oplossing die bij uw wensen en behoeften past en heeft daarnaast regelmatig leuke acties!

Wij hebben vele jaren ervaring met de levering, installatie, reparatie en montage van diverse typen garagedeuren. Of u nu op zoek bent naar een kanteldeur of een loopdeur, Robot Deurtechniek biedt alle soorten garagedeuren en garagedeuropeners. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van garage- en bedrijfsdeuren. Onze medewerkers kunnen u uitstekend een deskundig advies geven over onze deuren. Heeft u nog een oude Robot kanteldeur? Dan heeft u geluk, wij hebben namelijk speciaal voor u als trouwe klant een leuke omruilactie bedacht.

Wilt u een bezoek komen brengen aan onze showroom in Goirle? Dat kan u vindt onze showroom aan de Geitenhoef 21-23 in Goirle. Parkeren voor de deur en daarnaast gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg vanuit ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout (Ravels). Wij leveren en monteren niet alleen in Nederland maar ook in België.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag alleen geopend op afspraak, eventueel ook ‘s avonds. Bel of e-mail om een afspraak te maken.

Contactgegevens: Robot Deurtechniek
de Geitenhoef 21-23
5051JZ Goirle, Nederland
Telefoon: 013 – 530 05 74
E-mail: info@robotdeuren.nl
KvK: 18055067

Bel of e-mail vrijblijvend voor vragen of om een afspraak te maken. Bij calamiteiten met uw garagedeur kunt u contact opnemen op bovenstaande telefoonnummer.


Grotere kaart weergeven