logo robot deurtechniek tilburg

Sectionaaldeuren

Dankzij een sectionale garagedeur kunt u optimaal gebruikmaken van de ruimte. Robot Deurtechniek helpt u graag aan geschikte sectionaaldeuren in Tilburg en omstreken die past bij de bouwkundige situatie van uw woning.

10 jaar garantie garagedeuren

10 jaar garantie

op al onze sectionaaldeuren

Of u nu een klassieke rechthoekige garagedeur, een garagedeur met afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde ronde bogen heeft in uw garage: een Novoferm sectionaaldeur past altijd. De sectionaaldeur kan naar wens handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden. Wanneer de auto geregeld binnen wordt gezet, gaat er immers niets boven het comfort van elektrische bediening op afstand.

Het grote voordeel van een sectionaaldeur ten opzichte van een klassieke kanteldeur is dus dat deze niet naar buiten draait maar in zijn geheel omhoogschuift. Doordat de panelen zo het plafond inschuiven, kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Zo bieden sectionaaldeuren in Tilburg en omstreken ook een echte uitkomst bij een korte oprit.

Waarom kiest u voor sectionaaldeuren in Tilburg?

Sectionaaldeuren voor elke garage in omgeving Tilburg

Bent u op zoek naar stijlvolle en praktische sectionaaldeuren die naadloos aansluiten bij uw garage? Robot Deurtechniek te Goirle biedt u diverse opties aan sectionaaldeuren in Tilburg en omstreken. Waar bestaat een sectionaaldeur van Robot Deurtechniek precies uit?

Showroom in Goirle

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd voor u nemen. Bel ons om een afspraak in te plannen.

Sectionaaldeur ISO-45 komt met nieuwe voordelen

Benieuwd naar onze nieuwe collectie sectionaaldeuren in Tilburg en omstreken? Onze nieuwe sectionaaldeur ISO-45 beschikt over vele optimaliseringen. De uitstraling aan de binnenzijde van de deur vormt een optisch highlight. De buitenkleur van de deur is aan de binnenzijde niet meer zichtbaar bij de overgang. Het is mogelijk om de sectionaaldeuren uit te rusten met meerdelige trek- of torsieveren. Trekveren worden gebruikt als er weinig ruimte ter beschikking is en zorgen voor een geringe inbouwhoogte. Ook heeft deze nieuwe garagedeur een nieuw vloerprofiel aan de onderkant. Dit compenseert kleine oneffenheden tot 10 mm in de vloer en biedt flexibiliteit bij de montage. Misschien nog wel het grootste voordeel van de nieuwe sectionaaldeur ISO-45 is de thermische onderbreking. Dankzij de nieuwe samenstelling van materialen bieden deze deuren tot 17% betere warmte-isolatie. Dit maakt ze de beste sectionaaldeuren van regio Tilburg.

Sectionaaldeur ISO-45

Profileringen sectionaaldeuren

De kanteldeuren van Robot Deurtechniek zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, of u nu kiest voor een klassieke houtnerfstructuur of voor een strak modern en glad oppervlak. Hieronder treft u de diverse mogelijkheden:

De sectionaaldeuren zijn vrijwel in alle RAL-kleuren leverbaar.

Sectionaaldeuren met aandrijving?

Wat een gemak wanneer u met de auto of fiets thuis komt aanrijden en u met één druk op de knop eenvoudig de garage binnen kunt.

Robot Deurtechniek biedt een passend aandrijvingssysteem voor iedere kanteldeur.

Informeer naar de mogelijkheden! 

kanteldeur aandrijving

Wij bouwen sectionaaldeuren in Tilburg die perfect bij uw woning passen!

Bekijk zelf de verschillende mogelijkheden in onze showroom en kies de perfecte sectionale garagedeuren in Tilburg en omstreken. Wilt u profiteren van deze ruimtebesparende garagedeur? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.