sectionaaldeuren

Sectionaaldeurennovofermgarantie

Een Novoferm sectionaaldeur past altijd.

 

Achter de opening van klassieke rechthoekige garages, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde ronde bogen. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten.

Bij het vervangen van een kanteldeur door een sectionaaldeur wordt de doorrijhoogte hoger en de doorrij breedte breder. Dit omdat de sectionaaldeur achter de opening gemonteerd wordt en er geen veerconstructie aan de zijkant zit.

Novoferm heeft diverse sectionaaldeuren in het assortiment:

  • Stalen sectionaaldeuren zijn leverbaar in twee isolatiewaarden, zes profileringen, zeven dessins en vrijwel alle RAL-kleuren.
  • Bij Novoferm houten iso-45 sectionaaldeuren kiest u voor moderne techniek met een nostalgische uitstraling.
  • Zijwaartse sectionaaldeuren ideaal om even snel iets uit de garage te pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.

sectionaaldeuren staal

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren.

Daarom zijn alle Novoferm stalen sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan. De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel alle RAL-kleuren.

Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende geïntegreerde loopdeur of zijdeur leverbaar. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED Lichtlijst. De sectionaaldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht. De panelen van zowel de iso-20 als de iso-45 uitvoering zijn thermisch onderbroken. Dit zorgt ervoor dat kou van buiten niet via de binnenzijde van de deur de garage wordt ingeleid.


Novoferm houten iso-45 deuren zijn een goede keuze wanneer uw voorkeur uitgaat naar een moderne techniek met een nostalgische uitstraling.

sectionaaldeuren hout

Novoferm massief houten sectionaaldeuren worden geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noord-Europees vuren of Afrikaans Okoumé. Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar.

Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop. Okoumé glanst met een lichte roodbruine gloed die onder zonsinvloed wat donkerder wordt. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen.

Massief houten sectionaaldeuren zijn leverbaar in verschillende modellen. Hoewel iedere massief houten deur al uniek is kan met deurmodel Berlijn een eigen ontwerp bewerkstelligd worden. Hierbij kan gedacht worden aan initialen, een familiewapen of ander ontwerp. De lijnafbeelding wordt gefreesd in het deurblad.

Bij Novoferm massief houten sectionaaldeuren zijn diverse accessoires leverbaar, zoals bijvoorbeeld een LED-lichtlijst. Wij geven vijf jaar garantie op houten deuren.


De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.

sectionaaldeurzij waarts

De zijwaartse sectionaaldeur kan naar wens handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden. Wanneer de auto geregeld binnen wordt gezet, gaat er niets boven het comfort van elektrische bediening op afstand. Voor een goede tochtafdichting is de zijwaartse sectionaaldeur voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen en rondom het deurblad.

De zijwaartse sectionaaldeur is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins. De deur is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Naar keuze kan de deur links- of rechtsschuivend uitgevoerd worden, dit al naar gelang de wensen en bouwkundige mogelijkheden.

De zijwaartse sectionaaldeuren van Novoferm wordt door kogelgelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90 graden bocht langs de garagezijmuur geschoven.

Voor extra inbraakwerendheid van handbediende deuren zorgt een driepuntsvergrendeling met onafhankelijke ingrijpende sluitgrendels en een tegen inboren beveiligde knopcilinder. Bij automatische deuren neemt de zelfremmende aandrijving deze vergrendeling over (alleen bij NovoMatic).


Wij bouwen een sectionaaldeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een sectionaaldeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.