logo robot deurtechniek tilburg

Over ons

Jarenlang dealer van kwaliteitsproducten

Robot Deurtechniek is al jaren dealer van kwaliteitsproducten voor de woningbouw en renovatie. Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, producten van Novoferm kunnen worden aangepast aan bijna iedere bouwkundige situatie. Robot Deurtechniek biedt hierbij dus altijd een oplossing die bij uw wensen en behoeften past en heeft daarnaast regelmatig leuke acties!

Expert in garagedeuren

Wij hebben vele jaren ervaring met de levering, installatie, reparatie en montage van diverse typen garagedeuren. Of u nu op zoek bent naar een kanteldeur of een loopdeur, Robot Deurtechniek biedt alle soorten garagedeuren en garagedeuropeners. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van garage- en bedrijfsdeuren. Onze medewerkers kunnen u uitstekend een deskundig advies geven over onze deuren. Heeft u nog een oude Robot kanteldeur? Dan heeft u geluk, wij hebben namelijk speciaal voor u als trouwe klant een leuke omruilactie bedacht.

Showroom in Goirle

Wilt u een bezoek komen brengen aan onze showroom in Goirle? Dat kan u vindt onze showroom aan de Geitenhoef 23 in Goirle. Parkeren voor de deur en daarnaast gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg vanuit ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout (Ravels). Wij leveren en monteren niet alleen in Nederland maar ook in België.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag alleen geopend op afspraak, eventueel ook ‘s avonds. Bel of e-mail om een afspraak te maken. Wij monteren en leveren in de regio van 80 km rondom Tilburg.

Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Showroom in Goirle

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd voor u nemen. Bel ons om een afspraak in te plannen.