loopdeuren

Loopdeurennovofermgarantie

…. Snel naar binnen en buiten

 

U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten? Kies dan voor een garagedeur met loopdeur. Novoferm biedt diverse mogelijkheden.

Indien uw garage voor een zijdeur te smal is, maar u wilt niet inleveren op het loopdeurcomfort, dan adviseren wij u een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur, verkrijgbaar in type Komfort, model Rees (kanteldeur staal) of type EasyPort (geïsoleerde kanteldeur staal)

kantel deurloopdeur

De geïntegreerde loopdeuren van Novoferm zijn ongeveer 90 cm breed. Deze brede doorgang is handig wanneer u bijvoorbeeld met de fiets of grasmaaier naar buiten wilt. De geïntegreerde loopdeuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in standaard en buitenstandaard maten, met naar binnen- of naar buitendraaiend beslag en links- of rechts gepositioneerd.

Boven vindt u een foto van een enkelwandige kanteldeur staal met geïntegreerde loopdeur. Onder vindt u een foto van de Easyport, een geïsoleerde kanteldeur staal met geïntegreerde loopdeur.

easyport kanteldeur


De Novoferm Duoport openslaande garagedeuren bieden het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

duoport garagedeuren


Indien uw garage voor een separate zijdeur te smal is, maar u wilt niet inleveren op het loopcomfort, dan adviseren wij u een sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur.

sectionaaldeur loopdeur

Bekijk hier de sectionaaldeur met loopdeur.


De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.

sectionaaldeur zijwaarts

Wij bouwen een garagedeur met loopdeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur met loopdeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.