logo robot deurtechniek tilburg

Openslaande deuren Tilburg

Zoekt u naar een geschikte deur voor uw garage in Tilburg? Bekijk dan de mogelijkheden van openslaande deuren van Robot Deurtechniek. Wij leveren topkwaliteit garagedeuren van Novoferm, een van de grootste producenten ter wereld. Voor openslaande deuren bent u bij ons in de omgeving Tilburg op het juiste adres. Wij verzorgen graag het gemak van een openslaande garagedeur bij u thuis.

Gemakkelijk en stijlvol

Openslaande deuren zijn voornamelijk erg geschikt voor mensen die de garage inrichten als berging of opslag van persoonlijke eigendommen. De deur naar de garage moet in dat geval immers zo praktisch mogelijk worden ingericht. Met openslaande deuren heeft u het gemakt van een brede doorgang zonder dat de complete deur open moet als u snel even naar binnen moet, of alleen de fiets naar buiten hoeft te rijden. Er past echter wel alles in doordat beide deuren geheel open kunnen. Niet alleen het gemak van de garagedeuren is groot, de deuren zijn ook stijlvol en in diverse ontwerpen te verkrijgen. Zo passen ze altijd bij de uitstraling van uw woning in Tilburg.

Voordelen

Kiezen voor openslaande deuren bij uw garage in Tilburg heeft diverse voordelen. Enkele voordelen zijn:

Bovendien kunt u de deuren extra beveiliging middels het Politiekeurmerk Veilig Wonen waardoor u zeker bent van een veilige garagedeur.

openslaande garagedeuren tilburg

Hoogwaardig materiaal

De kwaliteit van de openslaande deuren is onder meer dankzij de materiaalkeuze van Novoferm gegarandeerd. De dikke stalen panelen van de deur worden gevuld met polyurethaanschuim, wat zorgt voor extra stevigheid. Het gebruik van het materiaal zorgt bovendien voor een lange levensduur waardoor u lang profijt heeft van de deuren. De combinatie van de stalen panelen met het schuim zorgt voor uitstekende isolatie, wat onnodig warmteverlies in de garage voorkomt. Zo blijft u ook bespaart blijft van extra stookkosten in koudere maanden. Ideaal dus wanneer u de garage in Tilburg gebruikt als hobbyruimte of werkplaats.

openslaande deuren in tilburg

Openslaande deuren bij u in Tilburg

Wilt u graag de garage voorzien van gemakkelijke openslaande deuren die de warmte binnenhouden en de garage goed beveiligen? Bekijk dan de vele keuzes van Robot Deurtechniek voor een stevige garagedeur. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Naast openslaande deuren kunt u ook kiezen uit sectionaaldeurenkanteldeuren of roldeuren. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Showroom in Goirle

U kunt natuurlijk ook gerust eens langskomen in onze showroom. U vindt ons in Goirle aan de Geitenhoef 23, gemakkelijk te bereiken vanaf ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout.