logo robot deurtechniek tilburg

Garagedeuren Breda

Wilt u nieuwe garagedeuren voor uw woning in Breda? Of u de garage nu gebruikt voor uw auto, als berging of om de fietsen veilig op te stallen, bij Robot Deurtechniek hebben we altijd een geschikte deur voor u beschikbaar waar u gebruik van kunt maken in uw eigen woning. We hebben een brede collectie aan producten met ieder hun eigen specifieke kenmerken. We helpen u graag de meest geschikte te kiezen voor uw persoonlijke wensen. Ook voor elektrische garagedeuren en sectionaaldeuren kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor uitstekend geïsoleerde en stijlvolle deuren, geheel op maat voor uw garage.

De hoogste kwaliteit garagedeuren in Breda

Bij Robot Deurtechniek waarborgen we de kwaliteit van onze producten dankzij onze jarenlange ervaring en de producten van Novoferm. Zij zijn de grootste producent ter wereld in garage- en industriedeuren, waardoor u bij ons altijd profiteert van de beste kwaliteit garagedeuren. Of u nu op zoek bent naar handmatige of elektrische garagedeuren: de deuren worden geproduceerd volgens Europese normen om zowel de kwaliteit als veiligheid van de deuren te garanderen. Alle deuren die wij aanbieden zijn dan ook bestand tegen weer en wind en worden gefabriceerd met hoogwaardige materialen. Het geeft u de mogelijkheid om de beste elektrische garagedeuren voor uw woning uit te kiezen.

Diverse mogelijkheden

U kunt bij ons kiezen uit diverse garagedeuren, afhankelijk van uw wensen en het gebruik van de garage. In ons assortiment vindt u:

We denken graag met u mee over de meest geschikte garagedeur voor uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Optimaal de ruimte benutten met sectionaaldeuren in Breda

Sectionaaldeuren zijn één van de meest populaire deuren in Breda. Het optimaal kunnen gebruiken van de beschikbare ruimte is een van de grootste voordelen van een sectionaaldeuren. Doordat de deur via elektrische aandrijving wordt ingeschoven en bestaat uit losse horizontale panelen is er geen extra ruimte nodig voor het openen van de deur. Hierdoor wordt zowel de doorrijhoogte als -breedte vergroot en kunt u alle ruimte benutten.

Een sectionaaldeur kan bovendien in iedere ruimte worden geïntegreerd, ook wanneer er een afgeschuinde hoek of ronde boog in zit. In tegenstelling tot klassieke kanteldeuren opent de sectionaaldeur niet naar buiten waardoor u geen rekening hoeft te houden met het ruimtegebruik voor de garage. Sectionaaldeuren zijn dan ook een ideale keuze voor uw garage.

garadeuren breda

Onderdelen van onze sectionaaldeuren in Breda

Een sectionaaldeur is opgebouwd uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor de optimale kwaliteit van dit type garagedeur.

 

  • Dubbelwandige isolatie voor zowel geluids- als warmte-isolatie.
  • Rubberprofiel bodemafdichting om water en vuil buiten te houden en beschadigingen te voorkomen.
  • Rubberafdichting van het kozijn voor een hogere warmtedemping aan de zijkozijnen.
  • Kozijnvoet van gegalvaniseerd staal bestand tegen alle weersinvloeden en om vocht en roest te voorkomen.

Kies uit verschillende materialen

U kunt bij Robot Deurtechniek kiezen uit verschillende soorten sectionaaldeuren voor uw woning. We hebben de robuuste stalen sectionaaldeuren, leverbaar met verschillende profileringen en dessins. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten sectionaaldeur, gekenmerkt door de nostalgische uitstraling. Deze massief houten deur wordt gemaakt van de beste houtsoorten van Noord-Europees vurenhout of Afrikaans Okouméhout.

Tenslotte hebben we ook de zijwaartse sectionaaldeur in ons assortiment, die via een looprail langs de garagezijmuur wordt geschoven. Bij al deze opties krijgt u de keuze uit verschillende ontwerpen en vrijwel alle RAL-kleuren. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van uw garage kunnen we u adviseren over de meest geschikte variant.

Op zoek naar elektrische garagedeuren?

Niet alleen onze elektrische roldeuren bieden u elektrische garagedeuren. Dankzij een Novoferm elektrische garagedeuropener opent en sluit uw garagedeur eenvoudig op afstand. Een elektrische deur zorgt elke dag voor een enorm gemak wanneer u met de auto of fiets thuiskomt. U hoeft niet meer naar de deur toe te lopen om deze handmatig te openen doordat u deze elektrische deur met één knop al open maakt. Deze elektrische garagedeuropener is te combineren met de sectionaal– en kanteldeuren van Novoferm of andere leveranciers. Robot Deurtechniek zorgt ervoor dat u uw ruimte kunt voorzien van een elektrische garagedeur.

sectionaaldeuren breda

Snel gemonteerd

Met het kiezen van een elektrische garagedeur bij Robot Deurtechniek krijgt u niet alleen kwaliteit in huis, u profiteert ook van een optimale service. Naast advies op maat en topproducten komen we de nieuwe deuren ook bij u thuis afleveren en installeren. We begrijpen dat de garage vaak gebruik wordt voor persoonlijke eigendommen en dat u deze ruimte dus veilig wilt kunnen afsluiten. Daarom zorgen wij ervoor dat de nieuwe elektrische garagedeuren in één dag volledig gemonteerd en afgewerkt wordt. Dat geldt voor al onze deuren, van openslaand tot sectionaal. Ons team komt bij u langs voor het monteren van elektrische deuren en zorgt ervoor dat alles in orde is voordat ze weer vertrekken.

Vraag een offerte aan voor uw garagedeuren

Wilt u uw garage voorzien van nieuwe deuren voor een veilige opbergplaats voor uw auto of persoonlijke eigendommen? Bekijk dan het ruime aanbod aan mogelijkheden van Robot Deurtechniek. Wij bekijken graag uw opties en adviseren u over de mogelijkheid om uw deur om te toveren in elektrische garagedeuren in uw huis in omgeving Breda. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. We bekijken graag hoe we u het beste kunnen helpen.

Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Showroom in Goirle

U kunt natuurlijk ook gerust eens langskomen in onze showroom. U vindt ons in Goirle aan de Geitenhoef 23, gemakkelijk te bereiken vanaf ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout.