logo robot deurtechniek tilburg

Elektrische garagedeur Tilburg

Wilt u het gemak van een elektrische garagedeur bij u in Tilburg ervaren? Bij Robot Deurtechniek kunnen we u helpen aan een elektrisch bedienbare garagedeur die ervoor zorgt dat u de deur op afstand kan openen en sluiten. Eenvoudig voor uw woning in Tilburg, bij zowel nieuwbouw als renovatie. Voor deze comfortabele aandrijving kunt u altijd terecht bij Robot Deurtechniek.

elektrische garagedeur tilburg

Elektrische aandrijving

Voor het openen en sluiten van de garagedeur op afstand heeft u een elektrische aandrijving nodig die u kunt aansluiten op uw bestaande garagedeur of laat integreren bij een nieuwe variant. Dit aandrijvingssysteem kan worden toegepast op sectionaaldeuren en kanteldeuren, waarbij de deur simpel open en dicht gedaan kan worden. Het systeem wordt in de deurlooprails gemonteerd waardoor het plafond vrij blijft van montage onderdelen en u ruimte bespaart aan de binnenkant van uw garage in Tilburg. Het systeem is makkelijk te monteren waardoor u er snel en voordelig is aan te schaffen.

Gemakkelijke bediening

Vanuit de auto de garagedeur openen in plaats van naar buiten moeten stappen, een elektrische garagedeur geeft u veel meer gemak. U kunt met een simpele druk op de knop de deur openen waardoor u geen extra moeite hoeft te doen of in slechte weeromstandigheden naar buiten moet. U kunt de elektrische garagedeur met verschillende systemen openen, zoals bijvoorbeeld een vingerafdrukscan of code. Dit kan bijvoorbeeld uitkomst bieden bij grote gezinnen, zodat niet iedereen een eigen sleutel hoeft en er diverse sleutels in omloop zijn. Vraag naar de mogelijkheden voor uw garagedeur in Tilburg om te zien welk systeem het beste aansluit op uw woning.

Extra opties

Wanneer u kiest voor een elektrische garagedeur in uw woning in Tilburg kunt u diverse extra opties aanschaffen voor meer comfort. Mogelijke extra opties zijn:

Al deze opties zijn onderdeel van de Novoferm producten en geven u de garantie op een topkwaliteit elektrische garagedeur bij u in Tilburg.

garagedeur elektrisch tilburg

Profiteer van een elektrische garagedeur in Tilburg

Wilt u profiteren van de simpele en comfortabele bediening van een elektrische garagedeur? Bekijk dan de mogelijkheden bij Robot Deurtechniek en kies uw gewenste bedieningsmethode. Dan kunt u gemakkelijk in en uit uw garage in Tilburg, zonder altijd uit te moeten stappen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze elektrische garagedeuren. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wij bouwen een garagedeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een garagedeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.

Showroom in Goirle

U kunt natuurlijk ook gerust eens langskomen in onze showroom. U vindt ons in Goirle aan de Geitenhoef 23, gemakkelijk te bereiken vanaf ‘s Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Turnhout.