sectionaal loopdeuren

Sectionaal loopdeurennovofermgarantie

…. Snel naar binnen en buiten

 

Indien uw garage voor een separate zijdeur te smal is, maar u wilt niet inleveren op het loopcomfort, dan adviseren wij u een sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur. Geïntegreerde loopdeuren zijn verkrijgbaar in iso-45 met woodgrain en glad dessin tot 5 meter breed. Ze bieden een netto doorloopbreedte van 85 centimeter en een perfecte warmte-isolatie door dubbelwandige panelen. De netto doorloophoogte van de geïntegreerde loopdeur is afhankelijk van de bestelde maathoogte en/of uitvoering.

sectionaal loopdeuren

Geïntegreerde sectionaal loopdeuren worden afhankelijk van de deurbreedte in het midden of asymmetrisch geplaatst: symmetrisch geplaatst bij deurbreedte tot 3,5 meter en asymmetrisch geplaatst bij deurbreedte vanaf 3,5 meter, naar keuze links of rechts uit het midden

DIN links en rechts is mogelijk. Het stabiele deurbladframe zorgt ervoor dat de deur in open stand niet kan doorbuigen. De afgeplatte aluminium drempel is slechts 24 mm hoog.

Door de deurdranger sluit de deur automatisch. Dit is vooral handig als u de handen niet vrij heeft, bijvoorbeeld als u met de fiets, scooter of grasmaaier in/uit de garage wilt lopen. De garagedeur sluit dan vanzelf.

De loopdeuren zijn voorzien van een afgerond softlineprofiel met verborgen scharnieren. Het softlineprofiel wordt standaard geleverd in RAL 9016, optioneel kan dit echter dezelfde kleur als de deur geleverd worden.

Voor de veiligheid kunt u uw loopdeur uitbreiden met een meerpuntsvergrendeling of een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2.

Liever een andere model Novoferm garagedeur met loopdeur? Bekijk hier alle mogelijkheden met geïntegreerde loopdeur.


Wij bouwen een sectionaaldeur die perfect bij uw woning past!

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een sectionaaldeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 013 – 530 05 74 of per e-mail via het contactformulier.